Zomeraanbieding: training Meesterlijk Faciliteren – met flinke korting!

 

Altimos viert de zomer met een extra tweedaagse training Meesterlijk Faciliteren van Agile Workshops voor een sterk gereduceerd tarief.


Goed kunnen faciliteren is een must voor iedereen die iets wil bereiken met een groep mensen. Tijdens deze 2-daagse training leer je hoe faciliteren echt werkt en hoe je daarmee mensen in beweging krijgt en resultaten tot stand laat komen. Jouw team verdient immers een goede product visie, een strakke planning, betrokken stakeholders en zinnige, uitvoerbare verbeteracties. En bovenal verdient jouw team zinvolle bijeenkomsten die energie en resultaat opleveren. Als jij je daarvoor verantwoordelijk voelt, dan mag je deze training niet aan je voorbij laten gaan.
Dit is wat aan bod komt:

  • Het belang van een goede voorbereiding: weet het doel en weet wie de deelnemers zijn en gebruik dat om de agenda te bepalen.
  • Jijzelf als instrument: wanneer zeg je iets en wanneer houd je je mond, waar sta je, benoem wat je voelt om zo het gesprek vlot te trekken.
  • Visueel management: maak voortgang en resultaten zichtbaar om focus te houden.
  • Je gaat oefenen met concrete technieken voor verschillende fases in een workshop en voor verschillende doeleinden: ideeën generatie; probleemanalyse; keuzes maken;…
  • Je leert hoe je deze technieken toepast in een agile omgeving.
  • Er is ruimte om jouw eigen casus in te brengen en ermee jouw eigen praktijk te oefenen

Wanneer: woensdag 19 en donderdag 20 juli
Kosten: € 499,- (inclusief BTW, normaal € 1299,- exclusief BTW)
Waar: Drakenburg, Baarn

Meld je aan door een mail te sturen naar arjen.uittenbogaard@altimos.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de naam van de organisatie waar je werkt.