Leading SAFe® (SA) incl. certificering

Eerstvolgende uitvoeringen: 28, 29 juni 2018.


Veel organisaties zijn bezig met het implementeren van een agile werkwijze. Hoewel dit kansen biedt tot snelle time-to-market en hogere productiviteit, stuiten agile teams op grenzen die buiten hun invloedsfeer liggen, omdat de rest van de organisatie nog niet agile is ingericht. Het Scaled Agile Framework (SAFe) biedt een aantal handvatten om de organisatie in te richten zodat Scrum teams opgeschaald kunnen worden in grotere context.

Deze tweedaagse training neemt je mee langs alle aspecten van SAFe. De training gaat daarbij vooral in op de samenwerking tussen teams en de samenwerking in de keten. Dus over de verschillende lagen van de organisatie. Met de daarbij horende events, rollen, budgettering en randvoorwaarden. Na de training krijg je een key om online het SAFe Agilist (SA) examen te doen, waar je 10 dagen de tijd voor krijgt.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor medewerkers en managers die hun agile manier van werken naar een nieuw niveau willen tillen: van team niveau naar programma- en portfolio niveau.
Gezien de grote hoeveelheid informatie die in twee dagen wordt uitgewisseld, gaan we er bij de training van uit dat de fundamenten van agile bekend zijn. Bijvoorbeeld door het volgen van de Scrum Master en/of Product Owner training of door praktijkervaring en zelfstudie.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 1299,- (ex BTW).

Interesse en aanmelden

Mail of bel met Karel van de Meent: 06 – 59 443 446.

Andere trainingen

Klik hier